maanantai 24. heinäkuuta 2017

Ajatuksia Nivalasta

Minä itse tunnen olevani supinivalalainen… jollain tasolla ainaskin. Minä nivalalaisena olen aivan perus Nivala-jamppa. Nivalalaisuus merkitsee minulle rauhallista asuinympäristöä.
Alessandro Ranta-Nilkku 5.lk

Nivala on minun mielestäni hyvä paikka, ja täällä on paljon harrastusmahdollisuuksia, esim. Liikuntakeskus, jossa on uimis-, keilaus- ja jääkiekon peluumahdollisuudet ja jossa toimii Nivala Cowboys ja onhan siellä myös sali. Nivalassa on hyvät mahdollisuudet hiihtää ja paljon lentopallonpeluupaikkoja eli monenlaista löytyy. Nivalan kylät ovat aika lähellä Nivalan keskustaa ja Nivala on hyvällä paikalla.
nimim. Vekez

Minulle Nivala merkitsee sitä, että asun siellä ja olen asunut täällä kauan. Se on paras kaupunki. Siellä on parhaat kaverit ja siellä asuu suurin osa minun serkuista.
Jere Tölli 6. lk

Minä tykkään Nivalasta ja siellä on kiva asua. Siellä on ystäviä, serkkuja ja oma perhe ja kaikki pitävät minusta sellaisena kuin olen. Se on parasta Nivalassa ja sen takia pidän Nivalasta. Kun herään kesällä, aurinko paistaa ulkona lämpimästi ja linnut laulaa. Kun herään talvella, ulkona sataa lunta ja on pimeää ja siitä minä pidän, kun Nivalassa on lämmin ja kylmä.               
Tiia  Laitala 6.lk

Pidän Nivalasta, koska täällä on mahdollista kalastaa, metsästää, urheilla ja harrastaa motocrossia jne. Nivala on todella hyvä paikka metsästää ja kalastaa. Nivalan urheilumahdollisuudet ovat hyvät.
Eetu Kukkola 5. lk

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti